Via Vitae in Leersum

Via Vitae; praktijk voor Zingeving en Ontwikkeling!

Over Via Vitae

Via Vitae valt onder de rubriek coaching uit Amersfoort.

Via Vitae is de praktijk voor integrale therapie en coaching. Mijn naam is Marita Hofman en ik ben in 2002 gestart met mijn praktijk Via Vitae om mensen te begeleiden die bijvoorbeeld door bepaalde obstakels in het leven even niet verder kunnen. Het leven bestaat niet enkel uit rechte wegen, soms kom je obstakels tegen welke het pad hobbelig maakt of kom je voor een kruispunt te staan waarbij je keuzes moet maken, voor sommige mensen is dit erg lastig en ik loop dan graag een stukje mee om je hierbij te begeleiden. Mijn begeleiding is voornamelijk gericht op bewustwording. Maar ook op bezieling en het vergroten van het vertrouwen in jezelf. Ik ga er namelijk vanuit dat ieder mens over voldoende mogelijkheden beschikt om hun eigen thema’s op te lossen.

De mogelijkheden;

* Coaching

* Relatie coaching

* Rouw en verlies

* Loopbaan coaching

* Therapie

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden binnen mijn praktijk? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Via Vitae uit de rubriek coaching uit Amersfoort is gevestigd aan de Pr. Margrietlaan 3 in Leersum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12293636.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Via Vitae zijn o.a. :

Nieuws van Via Vitae in Leersum

interactieve lezing:

interactieve lezing: "Leven met verlies"

Lezing over verwerken van verlies (persoon, gezondheid, werk e.d.) door Marita Hofman op 11 november in Rijnkapel, Amerongen.