Voetreflexpraktijk Bas Bouwman in Amersfoort

Voetreflexpraktijk Bas Bouwman: Laat uw energie stromen.

Over Voetreflexpraktijk Bas Bouwman

Voetreflexpraktijk Bas Bouwman valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Amersfoort.

De drijvende kracht achter Voetreflexpraktijk Bas Bouwman is de gelijknamige Bas Bouwman. Bas heeft een erkende opleiding gevolgd bij de school voor voetreflexologie. Tevens heeft Bas diverse cursussen gevolgd zoals een cursus medical tapping en cursus Chinese voetmassage.

Bij Bas kunt u terecht voor voetreflexologie. Voetreflexologie is een geneeswijze die ervan uitgaat dat elk deel van de lichaam correspondeert met een zone op de voet. Bas biedt de volgende behandelingen aan:

- Voetreflexbehandeling: Bij deze behandeling wordt de verstoorde energie afgevoerd door het lichaam.

- Metamorfosemassage: Deze massage helpt onder andere bij het werken aan uw bewustzijn, psychische klachten en hormonale klachten.

- Lymfedrainage (op de voet): De massage is goed inzetbaar bij vochtophoping, slechte weerstand of verkoudheden. Deze massage is voor iedereen geschikt.

- Chinese voetmassage: Bij deze massage wordt u geheel ontspannen. Het is goed voor lichaam en geest. De massage wordt uitgevoerd met een (voeten)crème, houten massagestick en de handen.

Voor meer informatie, een overzicht van de prijzen en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Voetreflexpraktijk Bas Bouwman.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voetreflexpraktijk Bas Bouwman uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Amersfoort is gevestigd aan de Heidevlinder 8 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48482864.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Voetreflexpraktijk Bas Bouwman zijn o.a. :