Voorneveld Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten V.O.F. in Amersfoort

Het motto van Voorneveld Schoonmaak is: afspraak is afspraak!

Over Voorneveld Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten V.O.F.

Voorneveld Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten V.O.F. valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf in Amersfoort.

Voorneveld Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten V.O.F. is al ruim 30 jaar de expert op het gebied van schoonmaak- en bedrijfsdiensten. Onze professionele en ervaren medewerkers steken graag de handen uit de mouwen voor iedere klus, groot of klein.

Diensten;

* Klussendienst * Stoelenreiniging * Vitrage reiniging * Anti graffiti * Glazenwassers * Telescopische glasbewassing * Diepte reiniging * Gevelreiniging * Schoonloop matten service * Allround schoonmaakdiensten * Vloeren reiniging en onderhoud

Ook voor professionele schoonmaakbenodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres. In onze groothandel kunt u namelijk terecht voor alle sanitaire benodigdheden en middelen en om professioneel schoon te maken! Wij adviseren u graag over onze producten en hoe deze te gebruiken.

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voorneveld Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten V.O.F. uit de rubriek schoonmaakbedrijf uit Amersfoort is gevestigd aan de Nijverheidsweg-Noord 130-7 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 033-4330138.

Diensten en producten voor schoonmaakbedrijf

Trefwoorden die horen bij Voorneveld Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten V.O.F. zijn o.a. :