Wim van de Veen Uitvaartzorg in Hoevelaken

Wim van de Veen Uitvaartzorg: Wij regelen alles voor u.

Over Wim van de Veen Uitvaartzorg

Wim van de Veen Uitvaartzorg valt onder de rubriek uitvaartverzorging uit Amersfoort.

Wanneer er een dierbare overlijd moet er van alles in een snelle tijd geregeld worden, dat is natuurlijk erg zwaar. En daarvoor kunt u terecht bij Wim van de Veen uitvaartzorg zodat ik u hierin kan begeleiden.

Bij het overlijden van een dierbare komt er in een korte periode veel op u af. Bepaalde zaken moeten direct geregeld worden. Andere zaken kunnen met en door uw uitvaartverzorger stap voor stap verzorgd worden. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om te bespreken hoe het verdere verloop gaat. Wij richten ons op de laatste verzorging en het opbaren van de overledenen. Samen overleggen we of u daarbij wilt helpen en waar u de overledene wenst op te baren.

Onze sterke punten:

- Gratis voorbespreking.

- Uw wensen centraal.

- Alles stap voor stap, in uw eigen tempo.

- Warm en betrokken.

- Aanspreekpunt van A tot Z.

Wilt u graag meer informatie over waar ik u allemaal hulp bij kan aanbieden in deze lastige periode? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wim van de Veen Uitvaartzorg uit de rubriek uitvaartverzorging uit Amersfoort is gevestigd aan de Veenslagenweg 33 in Hoevelaken. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12367416.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Wim van de Veen Uitvaartzorg zijn o.a. :