Winnys Soulfood in Amersfoort

Handgemaakte pure lekkernijen!

Over Winnys Soulfood

Winnys Soulfood valt onder de rubriek delicatessen uit Amersfoort.

Bij Winnys kun je terecht voor heerlijke handgemaakte lekkernijen zonder toevoegingen, gezond en lekker dus! Winnys kennen namelijk alleen maar noten en gedroogde vruchten. Dus ook geen toegevoegde suikers en daarnaast glutenvrij, lactosevrij en E-nummervrij. Het enige zoet wat je proeft komt van de vruchten. Met Winnys zet je gegarandeerd wat lekkers op tafel, deze lekkernijen kun je serveren tijdens de koffie of gewoon als extraatje bij de lunch!

Ook voor bedrijven welke indruk willen maken op hun werknemers is Winnys echt een aanrader. Het is namelijk ook mogelijk om het pakketje te laten personaliseren en te voorzien van je bedrijfslogo.

Voorbeelden je Winnys eet: * voor in de lunchdoos van je kind * als lunch * tijdens een marathon/triatlon * als ontbijt * voor na of tijdens het sporten * bij de borrel * voor tussendoor en onderweg

Wil je graag de Winnys proeven, dan is bestellen de weg. Meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Winnys Soulfood uit de rubriek delicatessen uit Amersfoort is gevestigd aan de Ganzenstraat 64 in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0628110949.

Diensten en producten voor delicatessen

Trefwoorden die horen bij Winnys Soulfood zijn o.a. :