Coaching On the Job

Coaching bij (communicatie) problemen op de werkvloer

Coaching On the Job

" Coaching on the job" is ervoor bedoeld om een medewerker verder te helpen die is vastgelopen binnen het werk en waar er een relatie lijkt binnen de werkomgeving.

Ik loop letterlijk 1 a 2 dagdelen mee tijdens de uitvoering van het dagelijks werk. Hierbij observeer ik de coachee in relatie tot zijn/haar werkzaamheden, de werkcontext en betrek ik, in overleg met de werkgever en de coachee, verschillende personen om het hele plaatje compleet te krijgen. Ik werk bijvoorbeeld met 360 graden feedback, om direct betrokken collega’s hun beeld te laten vertellen.

Aan een “coaching on the job traject” wordt gemiddeld tussen de 20 tot 30 uur besteed. Intensief, maar zeer effectief wanneer er sprake is van verstoorde arbeidsverhoudingen of problemen in de communicatie. Het levert een uitgewerkte analyse op van de coachee in relatie tot de werkcontext en een op verandering gericht coachtraject of een advies als er andere hulp nodig blijkt.

Bij coaching on the job is een werkgever/leidinggevende betrokken, geïnformeerd en opdrachtgever.

Aanbod: "Coach on the job traject" van 20 uur tijdelijk voor 1500 euro (aanbod geldt tot 20 maart 2021)

Geplaatst op maandag 8 februari 2021.

Over 3 to Connect Coaching

Dit bericht is geschreven door 3 to Connect Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Amersfoort. Trefwoorden van 3 to Connect Coaching uit Amersfoort : Persoonlijk coach, gespecialiseerd coach, NOBCO geregistreerd, BIG geregistreerd SPV , Couselor, online coaching, coaching on the job, transformissioneel coach.

Lees meer over 3 to Connect Coaching.