Gelijkwaardig maar niet gelijkvaardig

Vanuit gelijkwaardigheid het contact aan gaan, van mens tot mens, op een warme en professionele manier betrokken zijn. Oprecht de ander horen en zien.

Gelijkwaardig maar niet gelijkvaardig

Deze visie hanteer ik als uitgangspunt in mijn werk als SPV en Coach. Vanuit gelijkwaardigheid het contact aan gaan, van mens tot mens, op een warme en professionele manier betrokken zijn. Oprecht de ander horen en zien. Zoals een van mijn coachees terug gaf; voor het eerst dingen delen die me al jaren dwars zaten. Jacqueline heeft me inzicht gegeven in hoe patronen in elkaar zaten, dit hielp om mezelf beter te begrijpen en in dagelijkse situaties patronen te doorbreken. Er zat veel diversiteit in de werkvormen, gesprekken, thuisopdrachten, buitensessie, creatieve sessie, daardoor was is met regelmaat verrast dat er meer helpend kan zijn dan alleen maar gesprekken. Ik vond het een hele waardevolle tijd die we samen gehad hebben. Jacqueline heeft me op zoveel vlakken geholpen, met name in het openen, durven delen, de veiligheid, haar betrokkenheid. Het heeft veel in werking gezet en voor mij was het eigenlijk het eerste echte veilige contact wat ik met iemand had op hulpverlenersgebied. Echt heel bijzonder, dank je wel! Daar doe ik het voor! Dankbaar.

Geplaatst op maandag 28 december 2020.

Over 3 to Connect Coaching

Dit bericht is geschreven door 3 to Connect Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Amersfoort. Trefwoorden van 3 to Connect Coaching uit Amersfoort : Persoonlijk coach, gespecialiseerd coach, NOBCO geregistreerd, BIG geregistreerd SPV , Couselor, online coaching, coaching on the job, transformissioneel coach.

Lees meer over 3 to Connect Coaching.