HeartMath coaching

HeartMath coaching als onderdeel op jouw loopbaantraject!

HeartMath coaching

Eind 2019 heeft Liesbeth Buurman haar opleiding tot Heartmath coach afgerond via de HeartMath Benelux opleiding. Dat wil zeggen dat zij deze mooie manier van ademcoaching inzet om hartcoherentie te bereiken en hiermee stress te verminderen. De hartcoherentie is een combinatie van je aandacht richten op je hartgebied en tegelijkertijd wat dieper en langer ademhalen wat tot gevolg heeft dat je je aandacht weghaalt van onprettige gedachten en emoties.

Heb je last van stress/burn-out/angsten/sterke wisselende emoties of paniekaanvallen? Staat dit het sollicitatieproces jou in de weg? De heartMath methodiek gaat jou helpen om meer inzicht te krijgen in de gevolgen van stress en wat je daaraan kunt doen. Je bouwt veerkracht op zodat je meer energie hebt. Je leert tevens met behulp van technieken die je zelf kunt toepassen je energielekken op te sporen en te dichten, energie op te laden en energie vast te houden.

Daarmee zul je je veerkracht gaan versterken!

Voor vragen en/of meer informatie over de HeartMath methodiek tijdens loopbaanbegeleiding? Bel voor meer informatie met Liesbeth Buurman 06-81952686. Of kijk op www.worksense.nl

Geplaatst op maandag 4 april 2022.

Over Worksense

Dit bericht is geschreven door Worksense. Het bedrijf valt onder coaching uit Amersfoort. Trefwoorden van Worksense uit Amersfoort : loopbaancoach, loopbaancoaching, loopbaan begeleiding, Re-integratie, nieuw werk vinden, vinden van passend werk, focus op nieuw werk, persoonlijke coaching, begeleiding bij solliciteren.

Lees meer over Worksense.