Herfst loslaatwandeling voor Hoog Sensitieve Personen

De boom in het bos liet in de herfst alles los. Alles liet hij gaan. Hij fluisterde zacht: loslaten is nodig, om sterker in het leven te staan.

Herfst loslaatwandeling voor Hoog Sensitieve Personen

Sommige HSP'ers kunnen intens genieten van de overgang van de zomer naar de herfst en de herfst zelf: de natuur, de dieren om je heen en kleding veranderen vaak.

Voor veel HSP'ers die nog niet in balans zijn, is de herfst soms een nare periode: misschien heb je last van de kou, donker, voel je je somber en heb je last van een herfstdepressie.

Donderdagochtend 11 oktober organiseer ik op veler verzoek weer een loslaatwandeling. We beginnen om 9.30 uur met koffie/thee en een zelf gemaakte appeltaart. We spreken uit wat we willen loslaten, ik neem je mee in een visualisatie-oefening en daarna gaan we het Hoevelakense bos is en laten we dat gebeuren wat mag ontstaan. De natuur is onze krachtbron.

Kosten: Euro 19,95 / Opgave: anika@prolumina.nl

Zet jezelf in het licht!

Klik hier voor meer informatie.

Geplaatst op donderdag 27 september 2018.

Over ProLumina

Dit bericht is geschreven door ProLumina. Het bedrijf valt onder coaching uit Amersfoort. Trefwoorden van ProLumina uit Hooglanderveen : hsp, kopp kinderen, begeleiding, bde ervaring, coaching, emdr, ervaringsdeskundige, hypnotiseren, mental coach, .

Lees meer over ProLumina.