interactieve lezing: "Leven met verlies"

Lezing over verwerken van verlies (persoon, gezondheid, werk e.d.) door Marita Hofman op 11 november in Rijnkapel, Amerongen.

interactieve lezing:

Interactieve lezing: "leven met verlies".

Er bestaan vele soorten verlies, zoals bijvoorbeeld verlies van werk, relatie, gezondheid of van een dierbaar persoon. Verlies hoort bij het leven, iedereen krijgt er onvermijdelijk mee te maken. Steeds kom je voor vragen te staan als: "Hoe verder, hoe pak ik de draad weer op?". "Hoe vind ik balans tussen gemis en vernieuwing, zodat het leven weer kan gaan stromen?" Vanuit mijn persoonlijke verhaal over het leven en sterven van mijn meervoudig gehandicapte zoon Robert bouw ik de interactieve lezing op. In de uitwisseling met de zaal komen meerdere vormen van verlies en verliesverwerking aan bod. Ik zal suggesties doen die je kunt gebruiken om het proces van verlies te doorlopen. Ieder doet dat immers op zijn geheel eigen wijze.

De lezing wordt gegeven door Marita Hofman. Locatie: Rijnkapel, Imminckstraat 1a, Amerongen Voor info en aanmelding (niet verplicht): www.viavitae.nl Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Geplaatst op donderdag 18 oktober 2018.

Over Via Vitae

Dit bericht is geschreven door Via Vitae. Het bedrijf valt onder coaching uit Amersfoort. Trefwoorden van Via Vitae uit Leersum : rouw en verlies coaching, loopbaan coaching, relatie coaching, praktijk voor zingeving, praktijk voor ontwikkeling, zingeving en ontwikkeling, integrale therapie, integrale therapie en coaching.

Lees meer over Via Vitae.