Open dag zaterdag 16 februari

Zaterdag 16 februari 2019 organiseert het collectief Holos Massagetherapie Amersfoort een open dag.

Open dag zaterdag 16 februari

Zaterdag 16 februari 2019 organiseert het collectief Holos Massagetherapie Amersfoort een open dag. Op deze dag kan je gratis kennis maken met holistische massage en therapie.

Holistische massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie, waarbij therapeut en cliƫnt via aanraking samen op zoek naar de diepere oorzaken van klachten. De vijf bevlogen massagetherapeuten uit het collectief volgden allemaal de vierjarige opleiding bij Holos Academie voor massagetherapie in Utrecht.

Op 16 februari krijg je een gratis hoogwaardige massage van 30 minuten. Je maakt gelijk kennis met de holistische aanpak van onze therapie. Alle massagetherapeuten zijn die dag te vinden in het Hart van Vathorst, Angelinapolder 3.

Kennismaken met massagetherapie kan voordelig gedurende de hele maand februari. Is 16 februari niet handig voor je? De hele maand februari bieden de massagetherapeuten van het Amersfoorts massagetherapie collectief, de eerste massagetherapiesessie in hun eigen praktijk aan met 50% korting. Mail naar de massagetherapeut van jouw voorkeur en vermeld de actiecode: AANDACHT2019.

Geplaatst op woensdag 6 februari 2019.

Over Umoya Health Massage Therapie

Dit bericht is geschreven door Umoya Health Massage Therapie. Het bedrijf valt onder massage uit Amersfoort. Trefwoorden van Umoya Health Massage Therapie uit Amersfoort : massage op maat, Voetreflexzone massage, Ayurvedische massage, holistische massage, bindweefselmassage, klassieke massage, holistisch massagetherapeut, massagetherapie, haptische massage. .

Lees meer over Umoya Health Massage Therapie.