Recept > Oosterse biefstukreepjes met broccoli

Als jij van Oosterse gerechten houdt, dan is dit nieuwe recept iets voor jou! Je marineert de biefstukreepjes namelijk in een heerlijke zelfgemaakte marinade van sesamolie, gember, knoflook en sojasaus! Yummy! ?????

Recept > Oosterse biefstukreepjes met broccoli

> Dit heb je nodig voor 2 personen: 250 gr. biefstuk 1 el lichte sojasaus (zoutarm) 1 el sesamolie 390 gr. Broccoli in roosjes 1 teentjes knoflook, geperst 1 ui, gesnipperd Stukje verse gember, geraspt Chili flakes of rood pepertje gehakt 1 el olie om in te bakken

> Zo maak je het klaar Maak een marinade van sojasaus, sesamolie, gember en knoflook. Snijd daarna de biefstuk in dunne reepjes en leg het vlees voor minimaal 15 minuten in de marinade. Snipper de ui. Verhit een eetlepel olie in een pan en fruit de ui en knoflook aan. Vervolgens voeg je de biefstuk toe aan de ui en knoflook en dit wok je even mee. Daarna doe je ook de broccoli erbij. Voeg op het laatst de gember en chili flakes toe. Ben je gek op pittig eten? Dan kun je er ook gehakte, verse rode peper toevoegen!

Geniet ervan!

Geplaatst op maandag 20 juni 2022.

Over Coach 033 - Het 1:1 dieet van Amersfoort

Dit bericht is geschreven door Coach 033 - Het 1:1 dieet van Amersfoort. Het bedrijf valt onder coaching uit Amersfoort. Trefwoorden van Coach 033 - Het 1:1 dieet van Amersfoort uit Amersfoort : afslankpraktijk, op gewicht blijven, gezonde leefstijl, afvallen, persoonlijke begeleiding bij afvallen, stappenplan voor afvallen, gewichtsconsulente, 1 op 1 dieet.

Lees meer over Coach 033 - Het 1:1 dieet van Amersfoort.