Recept> Bloemige zuurkoolstampot!

Het is weer tijd voor… stamppot! Deze bloemige zuurkoolstamppot is net even anders dan je gewend bent en dat maakt ‘m juist de moeite waard.

Recept> Bloemige zuurkoolstampot!

Het is weer tijd voor… stamppot! Deze bloemige zuurkoolstamppot is net even anders dan je gewend bent en dat maakt ‘m juist de moeite waard. De hoofdingrediënten? Bloemkool, zuurkool én rauwe ham. Geloof mij: dit ga je lekker vinden!

Het recept:

- 125 gr. zuurkool

- 125 gr. bloemkool, bereid

- 100 gr. varkensfilet

- 75 gr. rauwe ham

- groentebouillon

- olijfolie

Stoof de zuurkool gaar en kook ondertussen de bloemkool gaar. Laat uitlekken in een vergiet en knijp de bloemkool vervolgens goed droog in een theedoek. Maak een gladde puree van de bloemkool en plaats op het bord. Voeg de zuurkool toe. Bak ondertussen de rauwe ham in een droge pan tot het krokant is en breek de plakken in stukjes. Verdeel over de stamppot. Braad het vlees in een scheutje olijfolie. Vang het vocht op en maak hier een jus van. Dit kun je doen door 50 ml water en een halve theelepel groentebouillon toe te voegen aan het vleessap.

Enjoy!

Geplaatst op vrijdag 5 november 2021.

Over Coach 033 - Het 1:1 dieet van Amersfoort

Dit bericht is geschreven door Coach 033 - Het 1:1 dieet van Amersfoort. Het bedrijf valt onder coaching uit Amersfoort. Trefwoorden van Coach 033 - Het 1:1 dieet van Amersfoort uit Amersfoort : afslankpraktijk, op gewicht blijven, gezonde leefstijl, afvallen, persoonlijke begeleiding bij afvallen, stappenplan voor afvallen, gewichtsconsulente, 1 op 1 dieet.

Lees meer over Coach 033 - Het 1:1 dieet van Amersfoort.