Schilderworkshop Meesterwerken

Schilder in een avond een eigen schilderij aan de hand van het schilderij 'Sterrennacht' van Vincent van Gogh

Schilderworkshop Meesterwerken

Geen schilderervaring of juist behoefte om in een andere stijl te schilderen, ter inspiratie? Doe mee met een avond schilderen met een Meesterwerk!

Deze avond een schilderij van Vincent van Gogh. Vincent van Gogh was meester in kleurgebruik in zijn tijd waar het Impressionisme zich ontwikkelde. Hij durfde felle kleuren naast elkaar op het schildersdoek te zetten en duidelijk omlijnde figuren, anders dan de Impressionisten dat deden. Zijn drijfveer was om juist de kleuren weer te geven waar we misschien anders wel aan voorbij gaan in het dagelijkse leven. Hij schilderde het gevoel en de emotie die hij beleefde bij wat hij zag. Hij heeft vooral geschilderd in Frankrijk rondom Arles. Van Van Gogh leer je: - met en dikke toets te schilderen en deze zichtbaar te houden - kleuren naast elkaar op het doek te zetten - iets te versterken, uit te vergroten, te benadrukken.

De avond is van 19.30 tot 21.45 Je krijgt een canvasdoek, schildermateriaal en verf. Je hoeft niets mee te nemen.

Kosten: 39 euro

Geplaatst op dinsdag 12 juni 2018.

Over Meesterwerken op maat

Dit bericht is geschreven door Meesterwerken op maat. Het bedrijf valt onder kunstenaar uit Amersfoort. Trefwoorden van Meesterwerken op maat uit Amersfoort : schilderen op maat, teamworkshops, creatieve workshops voor teams, creatieve workshop voor groepen, workshop schilderen, schilderworkshop, cursus schilderen, schilder atelier, atelier voor workshops, atelier voor schilderscursussen, schilderen op maat..

Lees meer over Meesterwerken op maat.