Workshop ouders sensitieve kids Vathorst/Hooglanderveen

ProLumina Coaching en Onderwijskundig Advies!

Workshop ouders sensitieve kids Vathorst/Hooglanderveen

Indebuurt033 heeft subsidie toegekend aan ProLumina voor het verzorgen van 3 workshops aan ouders van Hoog Sensitieve Kinderen (HSK).

DE WORKSHOP VAN 21 NOVEMBER is VOL.

Ongeveer 20% van de kinderen, is een Hoog Sensitief Kind (HSK). Als je fijn gevoelig bent, komen via je zintuigen veel prikkels ongefilterd binnen. Denk aan licht, geluid (bijvoorbeeld smak geluiden), warmte en geuren. Ook emoties van anderen voelen deze kinderen. Door deze prikkels en het voelen van emoties/energie├źn van anderen, kan een kind heel druk worden of zich juist gaan terugtrekken en bijvoorbeeld niet meer naar school willen.

Ten onrechte krijgen deze kinderen vaak een stempel opgedrukt, zoals A(D)HD of Autisme. Haal je ze uit de prikkelende omgeving, dan is er niets aan de hand.

Als geaccrediteerd trainer van de 'Hallo, ik ben Gwen Academie' verzorg ik samen met mede trainster(s) deze workshop om je als ouder hierin thuis en op school te begeleiden en je kind te begrijpen (en jezelf; HSK/HSP is een eigenschap die erfelijk is).

Onderwerpen:

? Informatie over hoog gevoeligheid (onder- en overprikkeling)

? Wetenschappelijke informatie over het HSK/HSP-brein

? Natuurlijke supplementen die zorgen voor rust en meer energie

? Oefeningen in relatie tot prikkels en voelen energie/pijn van anderen

? Tips en trucs om je kind thuis en op school hierin te begeleiden

? Oefeningen om kinderen in hun kracht te zetten

Vanwege de subsidie, kost de workshop slechts Euro 10,00. Dit is inclusief het boekje 'Hallo, ik ben Gwen' ter waarde van Euro 14,95 en een pen van deze Academie.

Opgaven en vragen: anika@prolumina.nl/06-53853281.

Geplaatst op donderdag 27 september 2018.

Over ProLumina

Dit bericht is geschreven door ProLumina. Het bedrijf valt onder coaching uit Amersfoort. Trefwoorden van ProLumina uit Hooglanderveen : hsp, kopp kinderen, begeleiding, bde ervaring, coaching, emdr, ervaringsdeskundige, hypnotiseren, mental coach, .

Lees meer over ProLumina.